Fancyfair Diepenheim

24e editie: Fancyfair Brocante Fair Diepenheim
Zaterdag 29 augustus 2020 gaat ivm corona-maatregelen niet door!

lees verder over de Fancyfair 2020….

wegbewijzering vanuit centrum Diepenheim aanwezig

De 23e Fancyfair in Diepenheim op zaterdag 31 augustus was weer een groot succes! Zie ons verslag.

De eerstvolgende jaarlijkse “ophaaldag” voor Diepenheim e.o. is i.v.m. de corona-crisis nog niet  gepland.

In verband met de coronatijd, ligt het ophalen bij de Fancyfair tijdelijk stil.
Onze opslagruimtes zitten erg vol, en momenteel wordt er ook door de Stichting Lichtenvoorde niet opgehaald.
We hopen dat dit nog weer opgepakt wordt.
Verder willen we ook tijdelijk even het brengen bij de Familie Veltkamp stop zetten!!!!!, dit omdat we nu al reeds geruchten horen dat mensen massaal beginnen op te ruimen thuis, dus daaruit volgt dat men het kwijt wil en wij een grote toeloop krijgen en zelf niet meer genoeg ruimte in de schuur hebben.
We hopen dat U daar begrip voor heeft.Blijf gezond en laten we het allemaal samen doen.April 2020, Fancy fair.

Vrijwilligers gevraagd: We hebben enkele honderden vrijwilligers voor de fancy fair, toch kunnen we op diverse plaatsen in de organisatie nog vrijwilligers gebruiken voor sorteren, in- en uitpakken, verkoop goederen, tractorvervoer goederen en andere hand- en spandiensten. Vele handen maken licht werk !!
Nieuwe vrijwilligers kunnen zich opgeven bij Gerdien Veltkamp tel. 351239.

Heeft u in de toekomst verkoopbare spullen en wilt u dat ze opgehaald worden dan kan dat! Heeft u iets bijzonders, o.a. voor de veiling dan is ook dit van harte welkom. Want ook in 2018 en latere jaren hopen we weer een Fancy-fair te organiseren! Voor meer informatie kunt u terecht bij: Gerdien Veltkamp, tel: 351239

Wanneer u geen spullen voor de Fancy fair heeft, maar wel een bijdrage wilt geven voor de financiering van de renovatie van de bestrating rond het monumentale kerkgebouw, kunt u uw gift storten op bankrekening NL14RABO0157123022 ten name van Fancy fair

De opbrengst van onze Fancy Fair komt  ten goede aan renovatie-)activiteiten rond de Molenaarshof/Johanneskerk.