Fancyfair 2015

Zaterdag 29 augustus 2020 van 9:00 tot 13:00 uur
in de Manege aan de Krommedijk, Diepenheim
wegbewijzering vanuit centrum Diepenheim aanwezig

29 augustus 2019: weer een geslaagde Fancyfair. Lees het verslag van de voorzitter…..

31 augustus: foto’s van de fair op deze site geplaatst.

27 augustus: Bloemschiksters volop bezig met het maken van de bloemstukken voor de fancyfair!

IMG_2034 IMG_2031IMG_2025

Veiling 2015: een aantal foto’s van de kavels staan alĀ  op de site!

Vrijwilligers gevraagd: We hebben enkele honderden vrijwilligers voor de fancy fair, toch kunnen we op diverse plaatsen in de organisatie nog vrijwilligers gebruiken voor sorteren, in- en uitpakken, verkoop goederen, tractorvervoer goederen en andere hand- en spandiensten. Vele handen maken licht werk !!
Nieuwe vrijwilligers kunnen zich opgeven bij Gerdien Veltkamp tel. 351239.

Heeft u in de toekomst verkoopbare spullen en wilt u dat ze opgehaald worden dan kan dat! Heeft u iets bijzonders, o.a. voor de veiling dan is ook dit van harte welkom. Want ook in 2020 en latere jaren hopen we weer een fancy-fair te organiseren! Voor meer informatie kunt u terecht bij: Gerdien Veltkamp, tel: 351239 Dinie Olijdam, tel: 351772.

Wanneer u geen spullen voor de fancy fair heeft, maar wel een bijdrage wilt geven voor de financiering van de renovatie van de bestrating rond het monumentale kerkgebouw, kunt u uw gift storten op bankrekening NL14RABO0157123022 ten name van Fancy fair

De opbrengst van onze Fancy Fair komt dit keer ten goede aan de renovatie van de bestrating rond de Johanneskerk.