Op zaterdag 28 augustus is er weer de jaarlijkse Fancy Fair rommelmarkt in en om de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim.

Vorig jaar kon de Fancy Fair vanwege COVID-19 niet doorgaan.

Nu valt de Fancy Fair en rommelmarkt onder doorstroom evenement net als de Heerlijcke markt, de fair bij het Warmelo en de brocante parade.

Er is dus twee jaar verzameld, er zijn 25 onderdelen die deze fair opsieren.

In verband met de regels van dit moment rondom het corona virus worden er buiten meer overdekte kramen geplaatst zodat er een betere afstand kan worden gerealiseerd. De Fancy Fair start precies 9:00 uur tot 13:00 uur. De opbrengst is voor onderhoud en vernieuwing van de Molenaarshof.

De eerst Fancy Fair was in 1997 rondom de kerk om op die manier geld bij een te sparen voor een nieuwe Molenaarshof dat in 2001 is gerealiseerd.

Elk jaar is het weer een succes met 300 vrijwilligers en duizenden bezoekers aan deze dag. Tevens is er voor de jeugd een grote kraam met kinderspeelgoed en rad van avontuur. Ook voor de inwendige mens is er van alles te koop.

Heeft u bij het lezen van dit artikel iets speciaals voor de veiling of dergelijk dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0547-351239. Dit kan zijn moderne kunst, bijzondere objecten, retro of vintage enzovoorts.

Wij zien u graag op 28 augustus om 9:00 uur in en rondom de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim.

Tags: