4 juni, Bloemendienst, Afscheid kindernevendienst en Pinksteren

Op zondag  4 juni houden we onze Bloemendienst en Pinksterdienst

Op 4 juni is het Pinksteren. We combineren de intocht van de Geest met de Bloemendienst. Na de dienst wordt door de kinderen aan oudere gemeenteleden een bloemetje aangeboden. Deze dienst is tevens de laatste van het seizoen van de Kindernevendienst, die dan na de zomervakantie weer begint. Het ligt in de bedoeling om enkele kinderen muzikale medewerking te laten verlenen. Ouders, andere familieleden en belangstellenden zijn van harte welkom.

De dienst begint om 10 uur in de Johanneskerk.

In deze dienst nemen de oudste kinderen afscheid.

De kerk ziet er dan vrolijk uit met bloemen en plantjes. Die zijn bestemd voor ouderen en zieken in onze gemeente. Op zaterdagmorgen 3  juni kunnen kinderen van de kindernevendienst bloemen of plantjes brengen tussen 11.00 uur en 11.30 uur in de Kerk.

Iedereen, die ons van bloemen wil voorzien voor ouderen en zieken, mag natuurlijk op dit tijdstip ze ook brengen. Graag zelfs.

De kinderen blijven de hele dienst in de kerk, omdat de liturgie grotendeels op de kinderen is afgestemd.

Na afloop is er koffie, thee en limonade in de Molenaarshof, waarna de kinderen de bloemen en plantjes kunnen gaan bezorgen.

Vanwege het grote aantal adressen kan het ook zijn, dat de plantjes bij sommige mensen op zaterdag of maandag worden bezorgd.

Tot zondag 4 juni!

Predikant en Leiding kindernevendienst.

 

mei 15, 2017