Op zaterdag 27 augustus is het alweer de 26e Fancy Fair in de manege aan de Krommedijk 1. Was het vorig jaar spannend of we wel een opslag plaats konden vinden, dit is gelukkig gelukt bij Jan Lusink. Er is weer veel verzameld en het zal zeker in en rond de manege een gezellige markt worden.

Wij gaan dit jaar geen extra ophaaldag organiseren maar mocht u toch wat over hebben voor de veiling of voor de markt, dan kunt u contact opnemen met Hans Luttikhedde 06-27134049 en wordt het opgehaald.

De fair zal er uit zien net als vorig jaar, toch wat meer stands buiten zodat de bezoekers meer ruimte hebben. Wij, als commissie, zijn verheugd dat de dames van de sorteerclub alles overzichtelijk hebben ingepakt en met behulp van sterke heren alles een plek heeft. De Fancy Fair start precies om 9:00 uur en sluiting is 13:00 uur.

Om 11:00 uur begint de veiling. Voor de jeugd is er een grote kraam met kinderspeelgoed en boeken. En het Rad van Avontuur is weer aanwezig mede dankzij de ophaalclub en de 300 vrijwilligers die de laatste week helpen wordt het weer een succes.

Hopelijk tot ziens op 27 augustus om 9:00 uur.

Meer info: zie de website van de Fancyfair

 

Tags:

Comments are closed

 

Direct naar ons YouTubekanaal

Aankomende activiteiten
okt
2
zo
10:00 Feestelijke kerkdienst, ds T. Ni...
Feestelijke kerkdienst, ds T. Ni...
okt 2 @ 10:00 – 11:00
Feestelijke kerkdienst, ds T. Nieuwenhuis, Den Ham
25 JAAR LITURGISCH BLOEMSCHIKKEN Op zondag 2 oktober a.s. vieren we dat we al 25 jaar kunnen genieten van bloemstukken gemaakt door een unieke groep enthousiaste mensen. Het begon allemaal in 1997. Voor deze tijd[...]
okt
30
zo
10:00 Kerkdienst, ds Hans van der Wal
Kerkdienst, ds Hans van der Wal
okt 30 @ 10:00 – 11:00
Zondag 30 oktober is er een bijzondere dienst rond 2 internationale studenten, William Sembring uit Indonesië en Annah Makau uit Kenia, die dat weekend gast zijn van onze kerkelijke gemeente. Voorganger is ds.Hans vd Wal.[...]
Archief