Foto’s 2018

Thematentoonstelling: “Ik doop u”.

Vanuit de liturgische bloemschikgroep is t.b.v. de tentoonstelling een  doopschikking gemaakt.

De schikking bestaat uit 3 witte rozen als symbool voor de Vader, de Zoon en de Heilige Geest in wiens naam de dopeling wordt gedoopt. Zijn liefde, hulp en kracht omringen het kind. Zo ook omringen de vader en moeder het kind. Dat wordt weergegeven door de 2 rode gerbera’s en de kleine witte roos. Verder zijn in de schikking 2 bladeren  van de vingerplant gebruikt. Die verwijzen naar Gods hand.

Ik vergeet jou nooit,

Ik heb je in mijn handpalm geschreven.

De kleine witte en gekleurde  bloemetjes verwijzen naar de gemeenteleden die de dopeling in hun midden opneemt. De  klimop rank is een teken van Gods trouw. De klimop rank is een teken van Gods trouw.

Klik hier voor de overige foto’s …..

Tentoonstelling 50 jaar Kontakt en 50 jaar Molenaarshof
Zondag 14 oktober 2018   Doopdienst

Vanuit de liturgische bloemschikgroep is een doopschikking gemaakt voor: Björn Jan-Willem Karel Böcker. De schikking bestaat uit 3 witte rozen als symbool voor de Vader, de Zoon en de Heilige Geest in wiens naam je wordt gedoopt. Zijn liefde, hulp en kracht omringen je. Zo ook omringen jou vader en moeder en broertje Stijn je. Dat wordt weergegeven door de 2 rode gerbera’s en de twee kleine witte roosjes. Verder zijn in de schikking 2 bladeren  van de vingerplant gebruikt. Die verwijzen naar Gods hand.

Ik vergeet jou nooit,

ik heb je in mijn handpalm geschreven.

De kleine witte en gekleurde  bloemetjes verwijzen naar de gemeenteleden die jou in hun midden opnemen. De klimop rank is een teken van Gods trouw.

Foto-filmpje openluchtdienst 1 juli 2018