Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten van de komende periode

Wanneer u met de muis naar het onderwerp gaat,  krijgt u meer informatie over het onderwerp. Bij de agenda kunt u kiezen voor  een dag, weekoverzicht of maandoverzicht. Verder kunt u  filteren op een bepaald onderwerp via de “tags”. (links boven de agenda).  Klik 1 of meer tags aan om te filteren.  Eventueel kunt u ook met een muisklik de activiteit toevoegen aan uw eigen (digitale) agenda.

jan
31
di
Gemeenteavond voor leden
jan 31 @ 20:00 – 21:00

Op dinsdag 31-1 is er een speciale gemeenteavond voor leden.  Alle leden hebben hierover per brief een uitnodiging ontvangen, deze avond is om 20.00 uur in de Molenaarshof.

 

mrt
6
ma
Gemeenteavond met dhr Hinkamp
mrt 6 @ 20:00 – 21:00

Vanavond bent u uitgenodigd om te luisteren naar een lezing van ds. Hans Hinkamp uit Lichtenvoorde met als thema:” Struikelstenen van geloof”.

Wie struikelt er wel eens niet in deze ingewikkelde en chaotische tijd, over geloofsvragen en geloofskwestie’s in een wereld waarin het geloof voor veel mensen een steeds kleinere rol speelt.

Ds.Hans Hinkamp is een enthousiaste verteller, en weet ons vast een avond te boeien.

We kennen ds. Hans Hinkamp van de hulp die hij samen met veel gemeenteleden uit Lichtenvoorde biedt  aan Roemenie, zoals u wellicht weet gaan de goederen die na onze jaarlijkse Fancy Fair, die nog bruikbaar zijn naar Roemenie, de kerk van Lichtenvoorde heeft daarvoor een stichting in het leven geroepen en kan concreet hulp bieden, een mooie en lovenswaardig initiatief.

Iedereen van harte welkom, de koffie staat klaar in de Molenaarshof om 20.00 uur!

feb
4
ma
Gemeenteavond
feb 4 @ 20:00 – 21:30

Maandag 4 februari is zoals wellicht bekend bij u onze gemeente avond na het inleveren van Kerkbalans.

Om 20.00 uur beginnen we met een kopje koffie en zullen er een paar mededelingen gedaan worden.

Daarna zal Ingrid Keestra met ons het  gesprek aan gaan over mantelzorg bij dementie en Alzheimer. Ingrid heeft een boek geschreven over hoe hiermee om te gaan aan de hand van haar ervaringen met de zorg voor haar moeder met dementie.