Zondag 3 juli organiseert de Johanneskerk een openluchtdienst in het Sterrebos, vlak voor Huis te Diepenheim.

Waar is het mooier kerken dan in de kathedraal van de natuur? Samen zingen onder de oude bomen en de wind horen ritselen in de bladeren terwijl je luistert naar de overdenking van de predikant.

Dominee A. Braakman gaat voor in deze dienst en het thema is “Bramen plukken”.

De dienst begint om 10.00 uur. Na de dienst is er voor iedereen een kopje koffie/thee en tijd om bij te praten.

Mocht het te koud of te nat zijn, dan vindt de dienst plaats in de Johanneskerk.

Iedereen is van harte welkom om deze dienst mee te maken.

Categories:

Tags: