Zomerkerkdiensten

Zondag 9 juni vieren wij het feest van Pinksteren om 10.00 uur in de Johanneskerk. Medewerking aan deze dienst verlenen Wim Schottink uit Markelo, trompettist, en enkele zangeressen.( Het programma is op dit moment nog niet helemaal klaar. T.z.t. vindt u  hierover meer  informatie in de media o.a. in het Hofweekblad.  )

Op zondag 23 juni kunt u weer een dienst bijwonen in het dialect. Deze keer gaat voor ds. J.J. Hinkamp. Hij is predikant in Lichtenvoorde en voorzitter van de Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde, die goederen brengt naar de vroegere Oost-Europalanden o.a. Roemenië. De artikelen, die wij overhouden op de Fancy-fair gaan via deze Stichting daar ook naar toe.

Onze jaarlijkse Openluchtdienst zal dit jaar gehouden worden op zondag 7 juli in het Sterrebos voor de Poort van Huis te Diepenheim. De prachtige bomen dienen dan als dak van onze z.g. kerk. Ook dit jaar zal de Diepenheimse Koninklijke Harmonie haar medewerking verlenen aan deze dienst. Mocht het weer tegen zitten, dan vindt de dienst in de kerk plaats.

Ook een bijzondere kerkdienst is er op zondag 21 juli.  Dan gaat ds. J. van Pijkeren uit Lochem voor en mogen wij van Het Gemengd Zangkoor uit Westendorp (Achterhoek) genieten. Het koor brengt die dag een bezoek aan Diepenheim. Zij hebben aangeboden in de kerkdienst enkele liederen voor ons te zingen. Dat hebben wij in dank aanvaard. Het koor heeft ongeveer 45 leden en staat o.l.v. dirigent Charl Venus.

Voor alle diensten wordt u van harte uitgenodigd.

mei 27, 2019