Verslag Fancyfair 2018

22ste Fancy Fair.

Wanneer u dit leest is de 22ste fancy fair al weer voorbij.

Een jaar lang veel goederen ophalen en veel verzamelen, tot in de laatste week.

300 vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat de vele stands binnen en buiten de manege weer een lust voor het oog was, alles netjes uitgestald.

De weergoden waren na een lange hete en droge zomer toch wat wisselvallig voor deze dag. Maar al met al is het mee gevallen.

Bijzondere uitschieter naast de vele goederen was de bloemenstand. 50 dames hebben er voor gezorgd dat velen een bloemstukje konden kopen.

Er is veel verkocht en ook belangrijk waren de vele bezoekers tussen 9.00 en 13.00 uur.

De reischeque is gewonnen door Fréderique Klein Legtenberg.

Daarna begon het opruimen en Bohero uit Borculo heeft vele dozen en meubels opgehaald voor een goede bestemming. Voor het afval waren er containers.

De fancy fair commissie wil alle vrijwilligers in welke functie dan ook hartelijk danken voor hun geweldige medewerking. Ook de ophaalclub voor het vele werk dat zij gedaan hebben.

Tevens allen bedankt voor het mogen opslaan van de goederen waar dan ook, het maken van bloemstukjes bij de familie Onijs aan de Watermolenweg 1, en voor het maken van oliebollenbeslag bij de familie Wesseldijk aan de Krommedijk 4.

De dagopbrengst was € 14.00,00. Een geweldige opbrengst die ten goede komt voor de aanpassing en modernisering van de Molenaarshof.

 

Schuurverkoop.

Aangezien er nog mooie meubels niet in de manege zijn geweest is er op zaterdag 22 september een extra verkoop van goederen.

Van 10.00 tot 15.00 uur bij Herman Elderink aan de Stokkumerweg 6 en bij de familie Gerard Geerdink, Camping de Wezel, Kiefteweg 1 beide in Diepenheim.

Dus als u nog iets zoekt, kom gerust kijken.

 

Wij zien u graag op de 23ste fancy fair volgend jaar op 24 augustus 2019.

De fancy fair commissie.