Zondag 1 mei thema-dienst “VRIJHEID!”

Zondag 1 mei thema-dienst “VRIJHEID!”

In het vervolg op van de thema-dienst van vorig jaar  toen het thema “Sterke vrouwen” was is ons gevraagd om dit jaar ook weer een dienst samen te stellen met verschillende dames.

Dit jaar bestaat de groep uit Christien Haarman, Dianne Groot Dengerink, Joke van Egteren, Heleen Glas en Inge Doornkamp.

Toevallig hadden wij  ons thema  voor dit jaar al bepaald en dat is “Vrijheid”.  Hoe passend is dat voor dit moment! Vrijheid is een woord dat heel breed uitgelegd kan worden en een thema van alle tijden.

Zo heb  je hebt godsdienst vrijheid, geestelijke vrijheid, vrijheid van meningsuiting en ga zo maar door. Die vrijheid is, zoals we weten , niet altijd voor iedereen  even vanzelfsprekend.

Wij krijgen in deze dienst als gastspreker  Lyanne Paskamp, die uit ervaring weet hoe belangrijk vrijheid is. Lyanne is een vrouwelijke veteraan en wil ons over haar uitzending  vertellen,  hoe ze dit ervaren heeft en in hoeverre  dit haar  vrijheid heeft gebracht.

In de dienst hebben we geprobeerd bij dit thema passende liederen te zoeken en er zal nog muziek worden uitgevoerd door Heleen Glas en Sterre Wijering.

Vorig jaar was de dienst een streaming maar dit jaar mogen jullie gelukkig weer live aanwezig zijn. We hopen dan ook dat jullie in deze dienst bij  ons aanwezig willen zijn.

De dienst is op 1 mei in onze kerk en zal om 10.00 uur beginnen, Van harte welkom allen!

Streaming kerkdiensten

 (Disclaimer: De redactie doet zijn best om alle activiteiten op de site te plaatsen, maar het is mogelijk dat een bericht of activiteit niet of onjuist is doorgegeven)