Protestantse Gemeente Diepenheim

Grotestraat 1 7478 AA Diepenheim

PKN_logo

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Diepenheim.

Advent- en kerstschikkingen Kerstversieringen 2018

Opname in de Johanneskerk Diepenheim. Foto EO

Recent zijn door de EO TV-opnamen gemaakt voor de serie:  God in de Lage Landen (EO), met opnames in o.a. de Johanneskerk Diepenheim.

Klik op deze regel voor meer informatie….

Klik op deze regel voor de afleveringen …

Heeft de mens een vrije wil of is zij een speelbal in Gods handen? Deze vraag hield in de zeventiende eeuw de gemoederen flink bezig. Vierhonderd jaar later maakt Ernst Daniël Smid de balans op en laat zien hoe deze gebeurtenissen uit 1618-1619 de Lage Landen blijvend gevormd hebben.

Zie ook op Facebook ..
Inzenden berichten/copy
De informatie op de website proberen we zo actueel en zo compleet mogelijk te houden. Mocht u toch nog aanvullingen of vragen hebben op of over de website, stuur dan een mail naar website@pkn-diepenheim.nl. Copy voor zowel de website als het kerkblad Kontakt kunt u inzenden via het emailadres: website@pkn-diepenheim.nl of kontakt@pkn-diepenheim.nl
_MG_4109