Welkom

 

Protestantse Gemeente Diepenheim

Grotestraat 1 7478 AA Diepenheim

PKN_logo
Ons web-domein PKN-Diepenheim, dus ook de website en mailadressen,  is op 22 november 2019 verhuisd naar een andere provider.
Hierdoor is niet alleen de website, maar ook de mail, even niet bereikbaar geweest. Wij hebben geprobeerd de verhuizing van ons domein op een zo gunstig mogelijk moment uit te voeren. Ook onze website moest in korte tijd worden gemigreerd. Het kan zijn dat door de verhuizing alle links nog niet goed werken. Op dit moment controleren we dat en hopen over een week alles weer op orde te hebben.
Het kan zijn dat u tijdens of vlak voor de verhuizing een mail verzonden heeft, die niet is overgekomen. Wij verzoeken u dan de mail opnieuw te  verzenden.
Mocht er desondanks nog iets mis zijn gegaan, dan bieden we hierbij ons excuus aan voor de eventuele overlast.

 

Zie ook ons nieuws op Facebook ..
Inzenden berichten/copy
De informatie op de website proberen we zo actueel en zo compleet mogelijk te houden. Mocht u toch nog aanvullingen of vragen hebben op of over de website, stuur dan een mail naar website@pkn-diepenheim.nl. Copy voor zowel de website als het kerkblad Kontakt kunt u inzenden via het emailadres: website@pkn-diepenheim.nl of kontakt@pkn-diepenheim.nl