Nieuwe video en geluidsinstallatie

Het is gelukt, na een lang proces van voorbereiding, uitzoekwerk en vertraging van de leverancier hebben wij een nieuwe geluids- en video installatie in de kerk. En daar zijn we heel blij mee.

Op palmzondag, 2 april is het in gebruik genomen en functioneert het.  Voor de kerkgangers die al geweest zijn, u heeft vast geconstateerd  dat het veel beter klinkt. Ook is er nu een mooie technische ruimte achterin de kerk gekomen.

De oude geluidsinstallatie dateerde van 2008 en was met de huidige combi van livestreaming aan vervanging toe.

Met de livestreaming willen we graag goede kwaliteit leveren en het gebruikersgemak voor koster en andere technici verbeteren. Dit nieuwe systeem voldoet daaraan.

Zoals u wellicht weet wordt de kerk ook verhuurd voor concerten en met dit nieuwe systeem zijn daar de mogelijkheden ook uitgebreid wat hopelijk resulteert in nog meer concerten zodat we daarmee onze inkomsten ook kunnen verhogen.

Om dit alles te kunnen bekostigen is er een bijdrage gekomen van de Fancy Fair, de Borgmannen en de kerk heeft zelf  ook financieel bijgedragen. Ook hebben enkele particulieren nog geld geschonken specifiek voor dit doel.

Daarvoor zijn we natuurlijk iedereen erg dankbaar.

Om het een en ander in te bouwen hebben een aantal vrijwilligers zich veel uren ingezet om dit samen met de firma Schaapsound te realiseren.

Er stond een grote steiger in de kerk en er zijn vele uren op grote hoogte doorgebracht.

Dank daarvoor!!

In een speciale dienst op zondag 21 mei willen  wij hier nog extra aandacht aan schenken.

Mocht u nu denken, ik wil hier meer over weten, en heeft u interesse om deze apparatuur te bedienen, tijdens de eredienst of andere momenten, dan kunt u contact opnemen met Bert Hooijsma, praeses@pkn-diepenheim.nl.

Hij wil u graag laten zien hoe het werkt.

Streaming kerkdiensten

 (Disclaimer: De redactie doet zijn best om alle activiteiten op de site te plaatsen, maar het is mogelijk dat een bericht of activiteit niet of onjuist is doorgegeven)