Oogstdienst 22 oktober 2023 Ds M.A. Andela-Hofstede, Aalten en mmv Martine Suerink

Op zondag 22 oktober is er om 10:00 uur in de Johanneskerk de jaarlijkse oogstdienst.  Ds Andela-Hofstede uit Aalten gaat in deze dienst voor en de bloemschikgroep zorgt voor mooie oogstschikkingen. Verder vindt in deze dienst de premiere plaats van een nieuw lied, een lied over Diepenheim:  “Het stedeke Deep’n”

Zangeres Martine Suerink heeft een lied gemaakt over het Diepenheim van vroeger en nu. Tijdens de dienst zal ze dit lied voor het eerst live ten gehore brengen.

Het idee komt van een naburige gemeente waar een soortgelijk iets ook tijdens kerkdiensten gebruikt wordt en zo ontstond het idee om ook iets dergelijks voor Diepenheim te maken. Het lied wordt ondersteund door mooie beelden van Diepenheim van vroeger en nu. We hopen dat het niet bij deze eenmalige uitvoering blijft en dat het lied, als een soort eerbetoon aan Diepenheim, vaak ten gehore zal worden gebracht.  De totstandkoming van het lied en de uitvoering  wordt als een cadeau van de stichting Fancy Fair aangeboden aan de Protestantse Gemeente Diepenheim. 

Tot ziens in de Johanneskerk!

Streaming kerkdiensten

Agenda

Door een technisch probleem is het helaas niet mogelijk de hele agenda weer te geven.
Hieronder staan de geplande kerkdiensten, zondag's om 10:00 uur in de Johanneskerk: