Startzondag kindernevendienst

Startzondag Kindernevendienst Johanneskerk

 

Beste jongens en meisjes van Diepenheim!

Op Startzondag 1 oktober organiseert de leiding van de Kindernevendienst iets leuks voor jullie!!!  Zit je op de Basisschool? Dan ben je van harte uitgenodigd vanaf 10.00 uur. Nu willen jullie natuurlijk graag weten wat we allemaal gaan doen… nou, we zullen alvast een beetje verklappen!

Toneelspelen en uitvoering

Ben je 9 jaar of ouder, en vind je het leuk om toneel te spelen? Dan is dit je kans! Regisseur Daan Uenk gaat samen met jullie een toneelstuk voorbereiden. Na het oefenen mogen jullie het stukje opvoeren voor iedereen die wil komen kijken. De uitvoering vindt plaats rond 12.00 uur, je mag zelf natuurlijk ook mensen uitnodigen! Lijkt het je leuk om mee te doen? Dan moet je dat vooraf bij de aanmelding doorgeven. We nemen dan contact met je op voor verdere uitleg. Wil je niet meedoen aan het toneelstuk? Dan mag je kijken naar een theatershow over Jona en de Walvis.

Jona en de Walvis

Ineke Holtslag voert een theatershow op over Jona en de Walvis! Zij doet dit op een hele leuke interactieve manier. Jullie worden bij de show betrokken en het wordt vast erg gezellig! De show is geschikt voor groot en klein.

Ark van Noach

Verder gaan we dieren zoeken met de kleintjes onder ons. Wil je weten waar? Dat blijft lekker nog een verrassing! Jullie moeten proberen zo veel mogelijk dieren te vinden. Na de tijd mogen alle dieren mee op de Ark van Noach. Jullie ouders mogen ook om 13.00 uur komen kijken naar de Ark als alle dieren aan boord zijn.

Lekker eten!!

Rond 12.30 uur is het tijd om te gaan smullen. Er staan pannenkoeken op het menu, maar….. de pannenkoeken zijn nog een beetje kaal! Jullie mogen ze zelf zo mooi mogelijk maken en daarna…. lekker opeten!!!

Prijsuitreiking

Als laatste is rond 13.00 uur de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. We hopen dat veel van jullie een mooie kleurplaat ingeleverd hebben, de jury is heel benieuwd naar jullie creaties met Jona en de Walvis! De winnaars mogen, als ze dat willen, op de foto. Deze foto komt dan in Kontakt! Alle ingeleverde kleurplaten zijn te bekijken in de Jeugdsoos.

Aanmelden

Heb je zin om gezellig te komen op 1 oktober? Dan moet je je wel even aanmelden voor 23 september, anders hebben we misschien niet genoeg lekkers op voorraad! Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Deelname is kosteloos, maar een vrije gift stellen we op prijs.

We worden gesponsord door de Spar en door ’t Geveltje.

Vriendelijke groeten van de Leiding Kindernevendienst

augustus 17, 2017